به پیشواز از صدمین سالروز استرداد استقلال کشور از محصلان ممتاز دانشگاه تخار تقدیر به عمل آمد 27 جوزا 1398

دانشگاه تخار به ادامه برنامه های پلان شده خویش به پیشواز از صدمین سالروز استرداد استقلال کشور، اینبار با برگزاری محفل بزرگ و با شکوه از 270 تن محصل ممتاز که شامل اول الی سوم نمره های دیپارتمنت های مختلف، می باشند مورد تشویق و تقدیر قرار داد.

در محفلی که به همین مناسبت در تالار این پوهنتون تخار برگزار گردیده بود، در آن پوهندوی خیرالدین خیرخواه رئیس پوهنتون تخار، محمد مصطفی رسولی رئیس خدمات سکتوری و رئیس کمیسیون تجلیل از سالگرد استقلال افغانستان در ولایت تخار، معاونین ریاست دانشگاه تخار، رؤسای دانشکده های هفت گانه، استادان، محصلان اعم از پسران و دختران و خبرنگاران رسانه های محلی اشتراک داشتند.

پوهندوی خیرالدین خیرخواه رئیس پوهنتون تخار پیام وزیر تحصیلات عالی کشور را به مناسبت صدمین سالروز استرداد استقلال کشور و تشویق محصلان در نهاد های تحصیلات عالی، به حاضرین بیان داشته و ضمن تبریکی دست آورد های خوب محصلان این دانشگاه که همانا نایل شدن به درجه های عالی و ممتاز می باشد، پیرامون موضوع صحبت نموده گفت: توسعه و پیشرفت جهان امروزی که ما شاهد آن هستیم حاصل یک انقلاب و دگرگونی ها در بخش های تحصیل، دانش و پژوهش ملت ها می باشد که با تربیه افراد نخبه و ممتاز همچون شما جوانان عزیز، توانستند به قله های موفقیت و انکشافات و اختراعات دست یابند.

به باور رئیس دانشگاه تخار سرمایه های آینده کشور و گزینه های رسیدن به ترقی و تعالی جامعه ما همین جوانان تحصیلکرده و مستعد می باشد که تلاش و زحمات آنان افراد جامعه ما را برای داشتن یک کشور خوب بیشتر امیدوار می سازد.

آقای خیرخواه در مورد کسب استقلال و شهکاری های غازی امان الله خان که عامل اصلی استرداد استقلال و آزادی سرزمین ما می باشد صحبت نموده و از عموم محصلان خواست تا در راه خدمت گذاری به وطن از شهکاری ها و خدمات تاریخی شاه امان الله خان غازی الگو بگیرند و همچنان در مورد کارنامه های آن مطالعه و تحقیق نموده و به دیگران آگاهی دهند.

با این حال محمد مصطفی رسولی رئیس خدمات سکتوری و رئیس کمیسیون برگزاری برنامه های تجلیل از استرداد استقلال کشور صحبت نموده و از راه اندازی برنامه های مناسبتی اداره پوهنتون تخار پیرامون روز استقلال تشکری کرده گفت: رهبری ولایت تخار مصمم اند تا طبق فرمان مقام ریاست جمهوری کشور برنامه های متعدد را به پیشواز از صدمین سالگرد استقلال کشور در سطح این ولایت برگزار نماید و ما در این روزها شاهد تطبیق برنامه های مختلف نیز هستیم.

از سوی هم نثار احمد بارز معاون مالی و اداری دانشگاه تخار نیز روی موضوع برنامه به ایراد سخن پرداخته و از روی دست گرفتن برنامه های مختلف به پیشواز از رز استقلال کشور خبر داد.

پوهنیار نجیب الله فایز رئیس دانشکده حقوق و علوم سیاسی در مورد برنامه و جایگاه محصلان ممتاز به صورت مفصل بحث نموده و معلومات لازم ارائه کرد.

در اخیر سید کلیم الله فرهنگ آمر امور محصلان نیز راجع به موضوع برنامه صحبت نموده و از خدمات ارزنده رئیس و رهبری این نهاد علمی به نیکی یاد کرده و زحمات شان را ستود.

قابل یاد آوری است که در پایان برنامه برای عموم محصلان ممتاز از سوی اداره دانشگاه تخار لوح سپاس توزیع گردیده و با اهدای یک قلم به هر محصل تشویق معنوی صورت گرفت.