رییس جدیدالتقرر دانشکده شرعیات دانشگاه تخار معرفی و آغاز به کار کرد ۱۸ سرطان ۱۳۹۷

رییس جدیدالتقرر دانشکده شرعیات دانشگاه تخار معرفی و آغاز به کار کرد
۱۸ سرطان ۱۳۹۷
پوهنمل دکتور سید عتیق الله حامدی یک تن از اعضای کادر علمی دانشکده شرعیات جدیداً به حیث رییس این دانشکده تقرر و طی محفل ویژه توسط پوهنمل خیرالدین خیرخواه رییس دانشگاه به اداره معرفی و رسماً به کار خویش آغاز کرد.
در این محفل که به مناسبت معرفی استاد حامدی در تالار کلینیک حقوقی دانشگاه تخار برگزار گردیده بود، در آن معاونین ریاست دانشگاه، روسای دانشکده ها، معاونین دانشکده ها، استادان و کارمندان اداری نیز اشتراک داشتند.
آقای حامدی از جمله استادان ورزیده و مجرب دانشکده شرعیات بوده و دارای تحصیلات عالی در مقطع دکتورا در بخش علوم اسلامی می باشد که به عوض پوهنمل عبدالواحد کریمی به حیث رییس دانشکده شرعیات مقرر شده است.
پوهنمل خیرالدین خیرخواه رییس دانشگاه تخار حین معرفی آقای حامدی گفت: تقرر و تبدیل یک اصل قبول شده در نظام می باشد و برای ایجاد تغییرات و رسیدن به انکشاف بیشتر در یک اداره، لازم است تا در سطح رهبری و مدیریتی آن بخش نیز تغییر و تبدیل رونما گردد.
آقای خیرخواه ضمن معرفی آقای حامدی و تبریکی مسوولیت جدید ایشان، از کارکردها، فعالیت های نیک، دست آوردهای قابل ملاحظه، تلاش ها و عرضه خدمات خوب پوهنمل عبدالواحد کریمی ستایش نموده و ایشان را مورد تقدیر قرار داد.
استاد عبدالواحد کریمی از شخصیت های علمی، خدمت گار و دلسوز این دانشگاه می باشد که از آوان تاسیس این نهاد علمی الی اکنون با کمال صداقت و ایمان داری در بخش های مختلف در اداره دانشگاه تخار ایفای وظیفه نموده و مدت بیشتر از (۹) نه سال سمت ریاست دانشکده شرعیات را به دوش داشته و کارنامه های خوبی را از خود بجا گذاشته است.
رهبری دانشگاه تخار نیز از خدمات خوب ایشان به نیکی یاد کرده و از خداوند بزرگ اجر عظیم دنیوی و اخروی برای شان استدعا و برای استاد حامدی نیز توفیقات مزید در امر اجرای وظایف محوله تمنا دارند.