جشن فراغت محصلان دیپارتمنت اوزبیکی دانشکده‎ی زبان و ادبیات دانشگاه تخار مورخ 3 جدی 1396

جشن فراغت محصلان دیپارتمنت اوزبیکی دانشکده‎ی زبان و ادبیات
3 جدی 1396
از هشتمین دور فراغت محصلان دیپارتمنت زبان تورکی- اوزبیکی دانشکده‎ی زبان و ادبیات دانشگاه تخار تجلیل به عمل آمد.
در محفلی که به همین مناسبت در تالار قصر تخار برگزار گردیده بود، در آن پوهنمل خیرالدین خیرخواه رییس پوهنتون تخار، محمدفرید ذکی معاون و سرپرست مقام ولایت تخار، رییس و اعضای شورای ولایتی تخار، رییس و استادان دانشکده‎ی زبان و ادبیات، علمأ، متنفذین، روسای دوایر، قوماندانان جهادی، اولیای فارغ التحصیلان، جوانان و خبرنگاران اشتراک داشتند.
سخنرانان بالنوبه پیرامون موضوع صحبت های مفصل و همه جانبه داشته جوانان را برای کسب دانش بیشتر و مبارزه جدی در برچیدن بساط بی سوادی در جامعه تشویق نمودند.
پوهنمل خیرالدین خیرخواه رییس دانشگاه تخار ضمن تبریک و تهنیت فراغت محصلان دیپارتمنت اوزبیکی خطاب به جوانان گفت: جامعه ما نسبت به هر زمان دیگر به تلاش و زحمات افراد تحصیلکرده نیاز دارد و امید نسل آینده این وطن شما جوانان هستید که با سعی و تلاش همه جانبه و کسب دانش بیشتر سرنوشت افراد جامعه و کشور با دستان شما رقم خواهد خورد و به سوی انکشاف و تکامل سیر خواهد داشت؛ بنأً من منحیث برادرتان از همه جوانان که از پوهنتون تخار فارغ و به جامعه تقدیم می شوند از خداوند بزرگ آرزوی موفقیت بیشتر دارم و توقع من این است که هیچگاه ادامه تحصیل با سطح بالاتر، کسب دانش و خدمت گذاری صادقانه را از فکر و در عمل ثابت کردن آن را به باد فراموشی نه سپرده و در هر گوشه‎ی از این کشور که هستید وجیبه‎ی ملی و دینی خویش را در قابل وطن و مردم خویش با کمال ایمان داری ادأ نموده و در شگوفایی جامعه‎ی خویش سهم فعال بگیرند!.
قابل ذکر است که در این دور فراغت 60 تن از محصلان که 15 تن آنان قشر دختران را تشکیل می داد از دیپارتمنت اوزبیکی به درجه لیسانس سند فراغت به دست آوردند.