نشست در خصوص تطبیق برنامه های وزارت تحصیلات عالی

یکشنبه ۱۴۰۰/۳/۲ - ۱۱:۰
مم

رئیس جمهور محمد اشرف غنی به سلسله برنامه صد روز صد مژده و آغاز "هفته تعلیمات مسلکی و تحصیلات عالی" طی دیداری با رهبری وزارت تحصیلات عالی ضمن استماع گزارش دستاورد ها، فعالیت ها و تطبیق برنامه ها، روی یک نظام تحصیلات عالی پاسخگو و مطابق نیاز جامعه تاکید کرد.

رئیس جمهور کشور اطمینان داد که از هر نوع طرح و برنامه ی که به خاطر بهبود تحصیلات عالی افغانستان موثر باشد حمایت نموده و برای تطبیق آن تلاش خواهد کرد.

در این دیدار دکتور عباس بصیر وزیر تحصیلات عالی روی برنامه های کاری این وزارت در سال 1400 معلومات داد و از حمایت رئیس جمهور در زمینه تطبیق این برنامه ها تشکر کرد.

دکتور عباس بصیر گفت که وزارت تحصیلات عالی در سال جاری برنامه های را روی دست دارد تا کیفیت در نهاد های تحصیلات عالی ارتقا یافته و نظام تحصیلی بسوی شاگرد محوری و تحقیق محوری سوق داده شود. دکتور بصیر با اشاره به بازنگری نصاب های 71 رشته تحصیلی و اطمینان از تکمیل سایر رشته ها تا اخیر سال جاری گفت که وزارت تحصیلات عالی در حال ورود به فصل تازه از رشد و پیشرفت خود قرار دارد. موصوف ایجاد آموزش الکترونیکی را آغاز خوبی برای استفاده معیاری و موثر از تکنالوژی معلوماتی در تحصیلات عالی خوانده از تلاش های متداوم جهت تقویت این عرصه اطمینان داد.

اعزام سالانه صد استاد در مقطع دوکتورا به خارج کشور، راه اندازی تحقیقات گروهی استادان، تامین استقلالیت مالی پوهنتون ها، ایجاد ریاست خدمات محصلان، تدوین اسناد تقنینی و تطبیق پروژه های زیربنایی در نهاد های تحصیلی از موارد دیگری بود که وزیر تحصیلات عالی از آن یاد آوری نموده بر رفع چالش های موجود در راستای تطبیق بعضی از این موارد خواهان توجه رئیس جمهور کشور شد.

پوهنمل عبدالتواب بالاکرزی معین علمی وزارت تحصیلات عالی نیز گفت که در قسمت سیستم سازی در تحصیلات عالی کشور کار های زیادی صورت گرفته است. وی افزود که با نهایی شدن قوانین، مقررات، لوایح و طرزالعمل ها سیستم تحصیلات عالی افغانستان از حالت فرد محور به وضعیت سیستم محور مبدل گردیده است. معین علمی وزارت تحصیلات عالی با قدردانی از توجه همیشگی رئیس جمهور برای پیشرفت تحصیلات عالی کشور خواهان توجه جدی وزارت مالیه برای نهایی سازی استقلالیت مالی پوهنتون ها شد.

g

رئیس جمهور افغانستان به وزارت مالیه دستور داد تا برای تامین استقلالیت مالی پوهنتون ها توجه بیشتر نمایند. رئیس جمهور گفت که نیروی بشری فارغ شده از پوهنتون ها باید مطابق نیاز جامعه باشد، آنان باید با انگیزه خدمت به وطن و مردم شان به جامعه تقدیم شوند و یک زیربنای اساسی برای تحصیلات عالی کشور گذاشته شود که پاسخگوی ضروریات امروز و فردای کشور ما باشد.

رئیس جمهور محمد اشرف غنی در خصوص آغاز مجدد پروژه های وزارت تحصیلات عالی که در وزارت شهرسازی و اراضی معطل مانده اند، هدایت داد که وزارت های یاد شده مشترکاً در راستای تطبیق این پروژه ها کار نمایند.

g

رئیس جمهور افزود که در سال جاری بزرگترین اولویت حکومت دیجیتال سازی است و از رهبری وزارت تحصیلات عالی خواست که در این رابطه بالای یک طرح کار نمایند.

تازه خبرونه

یکشنبه ۱۴۰۰/۳/۲ - ۱۱:۰

نشست در خصوص تطبیق برنامه های وزارت تحصیلات عالی

رئیس جمهور محمد اشرف غنی به سلسله برنامه صد روز صد مژده و آغاز "هفته تعلیمات مسلکی و تحصیلات عالی" طی دیداری با رهبری وزارت تحصیلات عالی ضمن استماع گزارش دستاورد ها، فعالیت ها و تطبیق. . .

جمعه ۱۴۰۰/۲/۳۱ - ۲۲:۵۵

کارگاه آموزش و رهنمایی طرزالعمل جدید ارزیابی اجراآت مامورین خدمات ملکی در دانشگاه تخار تدویر یافت

1400 /حمل/ 18

کارگاه آموزشی سه روزه زیر عنوان آموزش طرزالعمل جدید ارزیابی اجراآت مامورین خدمات ملکی و رهنمایی ساخت پلان های کاری به هدف آشنا سازی مسوولین و کارمندان به موارد جدید در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۰/۲/۳۰ - ۹:۰

آزمون کانکور عمومی و بست های تذکره الکترونیکی ولایت تخار مؤفقانه آغاز شد

30 ثور 1400

آزمون کانکور عمومی و بست های قراردادی اداره احصائیه در بخش تذکره الکترونیکی ولایت تخار مؤفقانه و. . .