زندگی‌نامه‌ی رئیس دانشکده

محترم محمد سالم کریمی فرزند محمد کریم در سال ۱۳۶۳ خورشیدی در در شهر جدید ولسوالی رستاق تخار دیده به جهان هستی گشود. موصوف دوره ابتدائیه، متوسطه را در زادگاهش و لیسه را در لیسه عالی خواجه عبدالله انصاری ولایت کابل به اتمام رساند. موصوف در سال ۱۳۸۳ بعد از سپری نمودن امتحان کانکور به دانشکده‌ی علوم طبیعی دانشگاه تعلیم و تربیه شهید استاد ربانی معرفی شده و در سال ۱۳۸۶ با کسب نمرات کادری به درجه لیسانس از آن دانشگاه فارغ التحصیل گردید.او در سال ۱۳۸۷ به صفت کادر علمی در دیپارتمنت کیمیا  - بیولوژی دانشکده‌ی تعلیم و تربیه دانشگاه تخار تقرر حاصل نمود و در سال ۱۳۸۸ با استفاده از یک بورسیه‌ی تحصیلی جهت فراگیری دوره ماستری عازم کشور جمهوری اسلامی ایران شد و در دانشگاه بین المللی امام خمینی، دانشکده‌ی علوم پایه مصروف فرا گیری آموزش‌ مقطع ماستری گردیده، در سال ۱۳۹۰ با کسب نمرات عالی از رشته کیمیای تحلیلی سند فراغت کسب نمود.

محترم کریمی پس از اتمام دوره‌ی ماستری دوباره به دانشگاه تخار برگشت و به صفت استاد در دانشکده‌ی تعلیم و تربیه به و ظیفه خود ادامه داد. ضمناً در سمینار‌های روش تحقیق، روش تدریس، رهبری و مدیریت، میتودولوژی ساینس که از جانب مقام وزارت و موسسات همکار  راه اندازی شده بود شرکت کرد. او در سال ۱۳۸۶ بر اساس پیشنهاد ریاست دانشگاه و منظوری وزارت محترم تحصیلات عالی مسئوولیت آمریت دیپارتمنت کیمیا را عهده دار شد و در سال ۱۳۹۸ به اساس پیشنهاد وزارت محترم تحصیلات عالی و منظوری مقام عالی ریاست جمهوری، به حیث رئیس دانشکده‌ی تعلیم و تربیه مقرر گردید که تا کنون مصروف خدمت‌گذاری است.

موصوف علاوه بر مصروفیت‌های درسی و اداری از کارهای علمی نیز عقب نمانده و موفق به نوشتن شانزده اثر علمی (یک اثر تألیفی، سه رساله علمی، یازده مقاله علمی در ژورنال‌های داخلی و یک مقاله علمی به زبان انگلیسی در ژورنال بین المللی) شده است. آخرین رتبه علمی(پواهنوال) خود را در سال 1400 به دست آورد، که در همان سال از طرف رهبری دانشگاه (به خاطر بدست آوردن رتب علمی به موقع) مورد تقدیر قرار گرفت. افزون برآن، نظر به شایستگی، پایبندی به وظایف محوله از طرف مجلس سنای کشور نیز مورد تحسین و تقدیر قرار گرفته است.