فینال مسابقات فوتبال پوهنتون تخار

Sat, Jun 24 2023 12:58 PM
فو

مسابقات تورنمنت بهاری سال ۱۴۰۲ فوتبال پوهنتون تخار که با ابتکار آمریت انسجام خدمات محصلان و همکاری کمیته ورزش وحمایت رهبری پوهنتون میان پوهنحی های این نهاد علمی راه اندازی گردیده بود در نهایت دو تیم پوهنحی زبان وادبیات و پوهنحی زراعت توانستد به فینال مسابقات راه یابند.

دراین تورنمنت‌ بهاری، تیم فوتبال دانشکده ادبیات و تیم فوتبال دانشکده زراعت به فینال مسابقات راه یافته اند که درنتیجه تیم فوتبال پوهنحی زراعت توانست با ۴ گول مقابل ۲ گول پوهنحی زبان و ادبیات را شکست داده قهرمان فینال تورنمنت بهاری پوهنتون تخار گردید.تیم فوتبال دانشکده زبان وادبیات نیز به نایب قهرمانی این دور مسابقات تورنمنت بهاری رسید

دراین دور تورنمنت مسابقات فوتبال بهترین گول زن سحرالدین از تیم فوتبال زراعت و بهترین دروازه بان، دروازه بان دانشکده زبان وادبیات شناخته شد.درختم بازی اهدای کپ قهرمانی ونایب قهرمانی به تیم های قهرمان ونایب قهرمان طی محفلی رسمی تفویض گردید.درپایان قهرمانی تیم فوتبال دانشکده زراعت را به تمام بازی کنان تیم، کادرفنی ومنسوبین پوهنحی زراعت تبریک گفته موفقیت های مزید شان را از الله منان استدعا داریم.

Latest news

Wed, Jun 12 2024 11:31 AM

برگزاری ورکشاپ یک روزه CV نویسی برای محصلان پوهنتون تخار

ورکشاپ یک روزه بتاریخ (۱۴۰۳/۳/۱۵مطابق ۱۴۴۵/۱۱/۲۷) تحت  عنوان( CV نويسی ونگارش نامه نويسی)جهت آشنایی محصلان در Cvنویسی ونگارش نامه نويسی برای(۵۰) تن ازمحصلان پوهنځی های هفتگانه پوهنتون. . .

Wed, Jun 12 2024 10:29 AM

افتتاح مسابقات ورزشی تورنمنت بهاری سال ۱۴۰۳ پوهنتون تخار تدویر یافت؛

مسابقات تورنمنت بهاری پوهنتون تخار که توسط کمیته ورزشی و رهبری این پوهنتون میان پوهنځی های  هفت گانه به تاریخ ۱۴۴۵/۱۲/۱ ه ق مطابق ۱۴۰۳/۳/۱۹ آغازگردید.

محفلی که به این مناسبت در چمن. . .

Wed, Jun 12 2024 10:23 AM

جلسه نوبتی کمیته اصلی تضمین کیفیت پوهنتون تخار تدویریافت؛

جلسه تضمین کیفیت به رهبری محترم قاری محمد بشیر مجاهد معاون امور علمی واعضای محترم جلسه در سالون جلسات تضمین کیفیت به تاریخ( ۱۴۴۵/۱۲/۲ )ه ق مطابق(۱۴۰۳/۳/۲ ه ش)آغازگردید۰

ابتدا جلسه. . .