امضای تفاهم نامه میان ریاست دانشگاه ومعارف ولایت تخار

Sat, Jul 25 2020 10:24 AM
ا

تفاهم نامه عملی سازی ارتقای سویهی تحصیلی معلمین مکاتب تخار میان دانشگاه تخار و ریاست معارف امضأ شد

24 سرطان 1399

تفاهم نامه‌ی که میان وزارت های تحصیلات عالی، معارف و کار و امور اجتماعی به منظور ارتقای سویه‌ی تحصیلی معلمان چهارده پاس برحال مکاتب به امضا رسیده بود، کار عملی سازی و تطبیق آن طی یک تفاهم نامه‌ی جداگانه میان ریاست دانشگاه تخار و ریاست معارف ولایت تخار در دفتر کاری رئیس دانشگاه تخار از سوی پوهندوی خیرالدین خیرخواه و داکتر روح الله محقق رئیس معارف ولایت تخار با حضورداشت پوهنمل کریمه مفردزاده معاون امور محصلان، پوهندوی محمد سالم کریمی رئیس دانشکده‌ی تعلیم و تربیه، پوهنمل زمری واجد آمر تحقیقات علمی و امور استادان، سیدکلیم الله فرهنگ آمر امور محصلان و عبدالقادر ضیایی مدیر عمومی دفتر دانشگاه تخار به امضأ رسید.

بر بنیاد مواد این تفاهم نامه، قرار است تمامی معلمان چهارده پاس برحال مکاتب معارف ولایت تخار طی پنج سال آینده جهت ارتقای سویه‌ی تحصیلی به دانشگاه تخار معرفی و تا سویه‌ی لیسانس تحصیل خواهند کرد.

پوهندوی خیرالدین خیرخواه رئیس دانشگاه تخار تطبیق این تفاهم نامه را یک امر لازمی دانسته و به عملی سازی آن متعهد است.

با این حال داکتر روح الله محقق رئیس معارف ولایت تخار نیز از آمادگی همکاری اداره دانشگاه تخار ابراز خرسندی نموده و تطبیق این برنامه را در ارتقای سطح دانش آموزگاران معارف یک گام مؤثر تلقی کرد که با تکمیل مؤفقانهی این پروسه، معارف افغانستان استوارتر از قبل عرضه‌ی خدمت می‌نماید که باعث پیشرفت جامعه خواهد شد.

قابل یاد آوری است که پروسهی جذب معلمان پس از میان برداشتن محدودیت های قرنطینه به زودی آغاز خواهد شد

Latest news

Mon, Aug 24 2020 10:25 AM

آغاز آزمون کانکور در دانشگاه تخار

آزمون کانکور ولایت تخار مؤفقانه و در فضای امن آغاز شد

30 اسد 1399

آزمون کانکور ولایت تخار طی مراسمی با اشتراک محمد فرید ذکی معاون و سرپرست ولایت تخار، پوهندوی خیرالدین خیرخواه رئیس. . .

Sat, Jul 25 2020 10:24 AM

امضای تفاهم نامه میان ریاست دانشگاه ومعارف ولایت تخار

24 سرطان 1399

تفاهم نامه‌ی که میان وزارت های تحصیلات عالی، معارف و کار و امور. . .

Sun, Jul 12 2020 10:29 AM

VoIP Phone

سیستم نوین VoIP Phone در پوهنتون تخار افتتاح شد

۱۹ سرطان ۱۳۹۹

این سیستم یک سرور (server) جدید در عرصه‌ی تکنالوژی معلوماتی بوده که تماس های صوتی و تصویری (ویدیویی) را از طریق کیبل های. . .