امضای تفاهم نامه میان ریاست دانشگاه ومعارف ولایت تخار

شنبه ۱۳۹۹/۵/۴ - ۱۰:۲۴
ا

تفاهم نامه عملی سازی ارتقای سویهی تحصیلی معلمین مکاتب تخار میان دانشگاه تخار و ریاست معارف امضأ شد

24 سرطان 1399

تفاهم نامه‌ی که میان وزارت های تحصیلات عالی، معارف و کار و امور اجتماعی به منظور ارتقای سویه‌ی تحصیلی معلمان چهارده پاس برحال مکاتب به امضا رسیده بود، کار عملی سازی و تطبیق آن طی یک تفاهم نامه‌ی جداگانه میان ریاست دانشگاه تخار و ریاست معارف ولایت تخار در دفتر کاری رئیس دانشگاه تخار از سوی پوهندوی خیرالدین خیرخواه و داکتر روح الله محقق رئیس معارف ولایت تخار با حضورداشت پوهنمل کریمه مفردزاده معاون امور محصلان، پوهندوی محمد سالم کریمی رئیس دانشکده‌ی تعلیم و تربیه، پوهنمل زمری واجد آمر تحقیقات علمی و امور استادان، سیدکلیم الله فرهنگ آمر امور محصلان و عبدالقادر ضیایی مدیر عمومی دفتر دانشگاه تخار به امضأ رسید.

بر بنیاد مواد این تفاهم نامه، قرار است تمامی معلمان چهارده پاس برحال مکاتب معارف ولایت تخار طی پنج سال آینده جهت ارتقای سویه‌ی تحصیلی به دانشگاه تخار معرفی و تا سویه‌ی لیسانس تحصیل خواهند کرد.

پوهندوی خیرالدین خیرخواه رئیس دانشگاه تخار تطبیق این تفاهم نامه را یک امر لازمی دانسته و به عملی سازی آن متعهد است.

با این حال داکتر روح الله محقق رئیس معارف ولایت تخار نیز از آمادگی همکاری اداره دانشگاه تخار ابراز خرسندی نموده و تطبیق این برنامه را در ارتقای سطح دانش آموزگاران معارف یک گام مؤثر تلقی کرد که با تکمیل مؤفقانهی این پروسه، معارف افغانستان استوارتر از قبل عرضه‌ی خدمت می‌نماید که باعث پیشرفت جامعه خواهد شد.

قابل یاد آوری است که پروسهی جذب معلمان پس از میان برداشتن محدودیت های قرنطینه به زودی آغاز خواهد شد

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۲/۱۲/۸ - ۱۶:۲۷

سه‌شنبه ۱۴۰۲/۱۲/۸ - ۱۶:۲۲

امضاء تفاهم نامه دوجانبه میان پوهنتون تخار و پوهنتون اسلامی بین المللی افغان

امضاء تفاهم نامه دوجانبه میان پوهنتون تخار و پوهنتون اسلامی بین المللی افغان جهت تبادل‌نظر و داشته های علمی اکادمکی بخاطر ارتقای ظرفیت استادان و کارمندان یکی از بند های این تفاهم نامه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۲/۱۲/۸ - ۱۶:۱۷

امتحان دوره‌های عالمیه، عالیه و خامسۀ علمای کرام در پوهنتون تخار برگزار شد!

امروز مٶرخ ۳۰ / ۱۰ / ۱۴۰۲ه.ش برابر با ۰۸ / ۰۷ / ۱۴۴۵ه.ق امتحان دوره‌های عالمیه، عالیه و خامسه‌ی علمای کرام با حضور داشت محترم مولوی عبدالحق صادق، معین تضمین کیفیت وزارت معارف، هیٲت. . .