سمینار علمی پیرامون نقش جوانان در تقویت نظام اسلامی در پوهنتون تخار برگزار گردید!

tu_admin
Tue, Sep 12 2023 7:22 AM
بببب

 سیمینار علمی پیرامون نقش جوانان در تقویت نظام اسلامی با حضورداشت قاری محمدبشیر مجاهد، رئیس پوهنتون تخار، معاونین امور علمی، محصلان و مالی و اداری، رؤسای ادارات دولتی، رؤسای پوهنځی‌ها، استادان و محصلین در تالار عمومی پوهنتون تدویر یافت.در نخست آیاتی از کلام الله مجید تلاوت شد. سپس قاری محمدبشیر مجاهد، رئیس پوهنتون، ضمن ابراز قدردانی از تشریف آوری مهمانان در سیمینار، پيرامون نقش جوانان مسلمان در نظام اسلامی صحبت نموده افزود: «افتخار داریم که تطبیق نظام اسلامی را عملی می‌بینیم و مسؤولیت جوان مسلمان است تا خود را مزین به اخلاق اسلامی نمایند و امر بالمعروف و نهی از منکر را در میان شان نهادینه بسازند‌.»در ادامه مولوی حبیب الله حنفی، رئیس امر بالمعروف و نهی از منکر ولایت تخار به عنوان سخنران اصلی در سیمینار راجع به نقش جوانان در حکومت اسلامی سخنرانی نموده گفت: «جوانان در آوردن و تطبیق نظام اسلامی نقش اساسی دارند و تقویت و حمایت از نظام اسلامی مکلفیت جوانان است.»متعقباَشیخ خلیل احمد، رئیس حج و اوقاف ولایت تخار، جوانان را ستون اصلی نظام اسلامی توصیف کرد و نقش شان را در ساختار و تحکیم بخشیدن نظام اسلامی اساسی خواند. به همین ترتیب، سمینار با دعائيه‌ی خیر به پایان رسید.

Latest news

Tue, Sep 12 2023 7:22 AM
Background image

سمینار علمی پیرامون نقش جوانان در تقویت نظام اسلامی در پوهنتون تخار برگزار گردید!

 سیمینار علمی پیرامون نقش جوانان در تقویت نظام اسلامی با حضورداشت قاری محمدبشیر مجاهد، رئیس پوهنتون تخار، معاونین امور علمی، محصلان و مالی و اداری، رؤسای ادارات دولتی، رؤسای پوهنځی‌ها،. . .

Tue, Sep 12 2023 7:16 AM
Background image

کنفرانس علمی تحت عنوان «نقش علامه اقبال لاهوری و شعر او در گسترش بیداری اسلامی»

کنفرانس علمی –تحقیقی زیر عنوان «نقش علامه اقبال و شعر او در گسترش بیداری اسلامی» از سوی پوهنځی زبان و ادبیات پوهنتون تخار با اشتراک هیٲت رهبری پوهنتون تخار، رٶسای پوهنځی‌ها، استادان،. . .

Tue, Sep 05 2023 12:14 PM
Background image

از سال‌روز استقلال افغانستان در پوهنځی زبان و ادبیات پوهنتون تخار تجلیل به عمل آمد!

انجمن ادبی و فرهنگی در تبانی با ریاست پوهنځی زبان وادبیات پوهنتون تخار محفلى را تحت عنوان تجلیل از سال روز استقلال کشور در تالار پوهنتون تخار برگزار نمودند نخست، تلاوت آیاتی از قرآن. . .

BACK TO NEWS