کارگاه آگاهی دهی از قانون منع خشونت علیه زنان و قانون منع آزار و اذیت زنان و اطفال در پوهنتون تخار تدویر شد 13 ثور 1400

Thu, May 06 2021 9:59 AM
bb

کارگاه آگاهی دهی از قوانین منع خشونت علیه زنان و منع آزار و اذیت زنان و اطفال به هدف آشنا سازی افراد و معرفی مواد قانون در پوهنتون تخار تدویر یافت.

این کارگاه از سوی مدیریت عمومی حمایت از زنان خدمات ملکی دانشگاه تخار به همکاری پروژه حمایت از حاکمیت قانون موسسه جی آی زید (GIZ) تخار راه اندازی گردید.

پوهندوی خیرالدین خیرخواه رئیس پوهنتون تخار حین افتتاح این کارگاه از همکاری های دایمی و خوب موسسه جی آی زید قدردانی نموده و راه اندازی چنین برنامه های آگاهی دهی را در جهت بلند بردن سطح آگاهی و آشنا سازی افراد جامعه به قوانین مهم و ارزنده تلقی نموده و تأکید کرد که اداره تحصیلات عالی در سطح کشور و جامعه در امر مبارزه با پدیده خشونت علیه زنان و اطفال و همچنان بلند بردن فهم و آگاهی مردم نسبت به حقوق خودشان و نیز رعایت احکام قوانین برنامه های مشخص داشته و در این راستا تلاش بیشتر به خرج می دهد و در عین حال پوهنتون تخار برای رسیدن به اهداف تحصیلات عالی مکلف به اجرای دستورالعمل های اداری بوده و در زمینه آگاهی دهی، تطبیق قوانین و بلند بردن میزان آگاهی شهروندان از قانون بیشتر عمل می کند.

با این حال نجیب الله عبادی مسوول پروژه حمایت از حاکمیت قانون موسسه جی آی زید با اشاره با همکاری های این موسسه در بخش حاکمیت قانون و آگاهی دهی، از عملکرد و همکاری پوهنتون تخار به نیکی یاد کرده و فعالیت های انجام شده از سوی این نهاد علمی را در قسمت آگاهی از قوانین قابل چشمگیر دانست.

در مرحله نخست این کارگاه حدود 40 تن به شمول معاونین پوهنتون، استادان، آمرین و مدیران بخش های اداری و تدریسی و محصلان از دانشکده های مختلف اشتراک داشتند و قرار است با ختم دور نخست، دور دوم به مدت دو روز دیگر با اشتراک اعضای جدید برگزار گردد.

لازم به یاد آوری است که این کارگاه با آموزگاری پوهندوی نجیب الله فائز رئیس پوهنحی حقوق و علوم سیاسی و پوهنیار عبداللطیف رحیمیار استاد و معاون پوهنحی شرعیات به پیش برده می شود.

Latest news

Sun, May 23 2021 11:00 AM

نشست در خصوص تطبیق برنامه های وزارت تحصیلات عالی

رئیس جمهور محمد اشرف غنی به سلسله برنامه صد روز صد مژده و آغاز "هفته تعلیمات مسلکی و تحصیلات عالی" طی دیداری با رهبری وزارت تحصیلات عالی ضمن استماع گزارش دستاورد ها، فعالیت ها و تطبیق. . .

Fri, May 21 2021 10:55 PM

کارگاه آموزش و رهنمایی طرزالعمل جدید ارزیابی اجراآت مامورین خدمات ملکی در دانشگاه تخار تدویر یافت

1400 /حمل/ 18

کارگاه آموزشی سه روزه زیر عنوان آموزش طرزالعمل جدید ارزیابی اجراآت مامورین خدمات ملکی و رهنمایی ساخت پلان های کاری به هدف آشنا سازی مسوولین و کارمندان به موارد جدید در. . .

Thu, May 20 2021 9:00 AM

آزمون کانکور عمومی و بست های تذکره الکترونیکی ولایت تخار مؤفقانه آغاز شد

30 ثور 1400

آزمون کانکور عمومی و بست های قراردادی اداره احصائیه در بخش تذکره الکترونیکی ولایت تخار مؤفقانه و. . .