تفاهم‌نامه‌ی همکاری مشترک میان پوهنځی تعلیم و تربیه‌ی پوهنتون تخار و ریاست اطلاعات و فرهنگ!

Sat, Jun 24 2023 12:41 PM
للل

چهارشنبه مورخ ۳۱ / ۰۳ / ۱۴۰۲ه.ش مطابق به ۳ / ۱۲ / ۱۴۴۴ه.ق تفاهم ‌نامه‌ی همکاری مشترک میان ریاست پوهنحی تعلیم و تربیه‌ پوهنتون تخار و ریاست محترم اطلاعات و فرهنگ ولایت تخار در حضورداشت، مولوی ذبیح الله انصاری، رئیس اطلاعات و فرهنگ، پوهنوال محمدسالم کریمی، رئیس دانشکده تعلیم و تربیه و هیئت های دوجانب در دفتر ریاست اطلاعات و فرهنگ تخار به امضا رسید.در آغاز پوهنوال محمدسالم کریمی، پیرامون تفاهم‌نامه و مفاد آن به هردو اداره معلومات مختصری ارائه دادند وامضای تفاهم‌نامه را در راستای بهبود وضعیت آموزش و پژوهش موثر و مفید دانستند. در ضمن از حمایت و استقبال رهبری و کارمندان ریاست اطلاعات و فرهنگ اظهار قدردانی نمودند. سپس مولوی ذبیح الله انصاری، امضای تفاهم‌نامه را به خیر و فلاح جانبین توصیف نمودند و اذعان داشتند که اداره‌ی اطلاعات و فرهنگ، آماده‌ی هرنوع همکاری با استادان و دانشجویان است. در ادامه، تفاهم‌نامه‌ی مذکور در حضورداشت استادان پوهنتون تخار و کارمندان ریاست اطلاعات و فرهنگ به امضا رسید. به همین ترتیب برنامه با دعائیه‌ی خیر به پایان رسید.

Latest news

Wed, Jun 12 2024 11:31 AM

برگزاری ورکشاپ یک روزه CV نویسی برای محصلان پوهنتون تخار

ورکشاپ یک روزه بتاریخ (۱۴۰۳/۳/۱۵مطابق ۱۴۴۵/۱۱/۲۷) تحت  عنوان( CV نويسی ونگارش نامه نويسی)جهت آشنایی محصلان در Cvنویسی ونگارش نامه نويسی برای(۵۰) تن ازمحصلان پوهنځی های هفتگانه پوهنتون. . .

Wed, Jun 12 2024 10:29 AM

افتتاح مسابقات ورزشی تورنمنت بهاری سال ۱۴۰۳ پوهنتون تخار تدویر یافت؛

مسابقات تورنمنت بهاری پوهنتون تخار که توسط کمیته ورزشی و رهبری این پوهنتون میان پوهنځی های  هفت گانه به تاریخ ۱۴۴۵/۱۲/۱ ه ق مطابق ۱۴۰۳/۳/۱۹ آغازگردید.

محفلی که به این مناسبت در چمن. . .

Wed, Jun 12 2024 10:23 AM

جلسه نوبتی کمیته اصلی تضمین کیفیت پوهنتون تخار تدویریافت؛

جلسه تضمین کیفیت به رهبری محترم قاری محمد بشیر مجاهد معاون امور علمی واعضای محترم جلسه در سالون جلسات تضمین کیفیت به تاریخ( ۱۴۴۵/۱۲/۲ )ه ق مطابق(۱۴۰۳/۳/۲ ه ش)آغازگردید۰

ابتدا جلسه. . .