تفاهم‌نامه‌ی همکاری مشترک میان پوهنځی تعلیم و تربیه‌ی پوهنتون تخار و ریاست اطلاعات و فرهنگ!

Sat, Jun 24 2023 12:41 PM
للل

چهارشنبه مورخ ۳۱ / ۰۳ / ۱۴۰۲ه.ش مطابق به ۳ / ۱۲ / ۱۴۴۴ه.ق تفاهم ‌نامه‌ی همکاری مشترک میان ریاست پوهنحی تعلیم و تربیه‌ پوهنتون تخار و ریاست محترم اطلاعات و فرهنگ ولایت تخار در حضورداشت، مولوی ذبیح الله انصاری، رئیس اطلاعات و فرهنگ، پوهنوال محمدسالم کریمی، رئیس دانشکده تعلیم و تربیه و هیئت های دوجانب در دفتر ریاست اطلاعات و فرهنگ تخار به امضا رسید.در آغاز پوهنوال محمدسالم کریمی، پیرامون تفاهم‌نامه و مفاد آن به هردو اداره معلومات مختصری ارائه دادند وامضای تفاهم‌نامه را در راستای بهبود وضعیت آموزش و پژوهش موثر و مفید دانستند. در ضمن از حمایت و استقبال رهبری و کارمندان ریاست اطلاعات و فرهنگ اظهار قدردانی نمودند. سپس مولوی ذبیح الله انصاری، امضای تفاهم‌نامه را به خیر و فلاح جانبین توصیف نمودند و اذعان داشتند که اداره‌ی اطلاعات و فرهنگ، آماده‌ی هرنوع همکاری با استادان و دانشجویان است. در ادامه، تفاهم‌نامه‌ی مذکور در حضورداشت استادان پوهنتون تخار و کارمندان ریاست اطلاعات و فرهنگ به امضا رسید. به همین ترتیب برنامه با دعائیه‌ی خیر به پایان رسید.

Latest news

Wed, Aug 28 2024 11:37 AM

جلسه هیأت اعزامی وزارت محترم تحصیلات عالی از ریاست تضمین کیفیت واعتبار دهی

جلسه هیأت اعزامی وزارت محترم تحصیلات عالی از ریاست تضمین کیفیت واعتبار دهی بازدید قبل از بازنگری با هیئت رهبری محترم پوهنتون تخار بتاریخ (۱۴۰۳/۶/۶ برابر با ۱۴۴۶/۲/۲۳) دردفتر معاونیت. . .

Wed, Aug 28 2024 11:15 AM

ختم کنفرانس دو روزه علمی، تزکیه و اصلاح، برای استادان و کارمندان اداری در پوهنتون تخار!

کنفرانس دوروزه علمی، تزکیه و اصلاحی مطابق به هدایت وزیر صاحب تحصیلات عالی امروز با حضورداشت هیئت محترم رهبری پوهنتون تخار استادان و کارمندان اداری درتالار عمومی کنفرانس‌های پوهنتون تخار. . .

Wed, Aug 28 2024 11:09 AM

همایش باشکوه سومین جشن استقلال از (۲۴) اسد روز پیروزی امارت اسلامی افغانستان درپوهنتون تخار تدویر یافت.چهارشنبه مورخ ۱۴۴۶/۲/۱۰_۱۴۰۳/۵/۲۴

محفلی که با حضورداشت والی صاحب محترم ولایت تخار روئسای ادارات دولتی، علما، متنفذین، موسفیدان، معاونین، روئسای پوهنځی های هفتگانه، استادان، کارمندان اداری و محصلان درتالار کتابخانه مرکزی. . .