معرفی رئیس فعلی که برای نخستین بار مسوولیت دانشکده را را به طور رسمی به عهده گرفت

ایمیل آدرس: ab.fa.majidi@gmail.com.

شماره های تماس: 0707499796 – 0789944558 – 0700973192 – 0745632305

نمبر واتس آپ: 0707499796

محترم پوهندوی عبدالفتاح مجیدی فرزند عبدالستار در سال ۱۳۶۱ هجری شمسی در دهکده ولنگ زرده حوزه میانشهر ولسوالی خوست ولایت بغلان در یک خانواده متوسط و مجاهد چشم به جهان گشود، درایام طفولیت به مساجد ومدارس دینی احکام شرعیه را فرا گرفت.

دوره ابتدایی دانش آموزی را درمکتب ابوجهاد حزب اسلامی، دوره متوسطه را درمکتب متوسطه میانشهر و دوره بکلوریا را در مکتب لیسه میرغلام رسول شهید مرکز ولسوالی فرنک به پایان رساند، درسال ۱۳۸۲ / ۱۳۸۳ شامل آزمون ملی کانکورشده به دانشکده اقتصاد دانشگاه بلخ راه یافت، و در سال ۱۳۸۷ از رشته امورمالی و پولی دانشکده اقتصاد دانشگاه بلخ فارغ التحصیل گردید.

موصوف در سال ۱۳۹۲ با استفاده از بورسیه تحصیلی دولتی در دانشگاه کابل شامل دور ماستری گردید و درسال 1393 سند خویش را از دیپارتمنت امور مالی و بانکی بدست آورد.

عبدالفتاح مجیدی در سال 1396 از تمام امورات دانشکده اقتصاد نظر به صلاح دید ریاست محترم دانشگاه سرپرستی نمود که سرانجام بنابر پیشهناد مقامات محترم ریاست دانشگاه تخار و وزارت محترم تحصیلات عالی و بر اساس حکم منظوری مورخ 4 / 5 / 1397 ریس صاحب جمهور وقت کشور به حیث رییس دانشکده اقتصاد برگزیده شده تا اکنون با صداقت و ایمان‌داری وظایف محوله خویش را انجام داده است.