کنفرانس اعمار صلح در نهادهای تحصیلات عالی تدویر یافت

kk

کنفرانس اعمار صلح در نهادهای تحصیلات عالی تدویر یافت

21 جدی 1399

کنفرانس بزرگ در سطح نهادهای تحصیلات عالی زیر عنوان اعمار صلح تدویر و توسط محمد اشرف غنی رئیس جمهوری کشور ارائه شد.

در این کنفرانس تمامی نهادهای تحصیلات عالی کشور از طریق ویدیو وصل و در آن؛ رهبری، استادان، کارمندان و محصلان پوهنتون ها از سراسر کشور اشتراک داشتند.

رئیس جمهوری کشور تمامی ابعاد صلح در کشورها را به تحلیل و بررسی گرفته و این کنفرانس را به شکل علمی و جامع ارائه نمود.

با این حال؛ رئیس، اعضای رهبری، استادان، کارمندان و نماینده های محصلان دانشگاه تخار نیز در این کنفرانس اشتراک و از آن مستفید شدند.

از سوی هم رئیس و رهبری دانشگاه تخار با استقبال از اهمیت موضوع صلح در جامعه، در مورد به کارگیری موضوعات بحث شده در کنفرانس یاد شده در جهت استقرار صلح در کشور به حاضرین در تالار کنفرانس تاکید داشته و از همه مردم و به ویژه قشر دانشگاهی خواست پیرامون ارزش و اهمیت صلح آگاهی دهی نمایند.

Latest news

Sun, May 23 2021 11:00 AM

نشست در خصوص تطبیق برنامه های وزارت تحصیلات عالی

رئیس جمهور محمد اشرف غنی به سلسله برنامه صد روز صد مژده و آغاز "هفته تعلیمات مسلکی و تحصیلات عالی" طی دیداری با رهبری وزارت تحصیلات عالی ضمن استماع گزارش دستاورد ها، فعالیت ها و تطبیق. . .

Fri, May 21 2021 10:55 PM

کارگاه آموزش و رهنمایی طرزالعمل جدید ارزیابی اجراآت مامورین خدمات ملکی در دانشگاه تخار تدویر یافت

1400 /حمل/ 18

کارگاه آموزشی سه روزه زیر عنوان آموزش طرزالعمل جدید ارزیابی اجراآت مامورین خدمات ملکی و رهنمایی ساخت پلان های کاری به هدف آشنا سازی مسوولین و کارمندان به موارد جدید در. . .

Thu, May 20 2021 9:00 AM

آزمون کانکور عمومی و بست های تذکره الکترونیکی ولایت تخار مؤفقانه آغاز شد

30 ثور 1400

آزمون کانکور عمومی و بست های قراردادی اداره احصائیه در بخش تذکره الکترونیکی ولایت تخار مؤفقانه و. . .