کنفرانس اعمار صلح در نهادهای تحصیلات عالی تدویر یافت

kk

کنفرانس اعمار صلح در نهادهای تحصیلات عالی تدویر یافت

21 جدی 1399

کنفرانس بزرگ در سطح نهادهای تحصیلات عالی زیر عنوان اعمار صلح تدویر و توسط محمد اشرف غنی رئیس جمهوری کشور ارائه شد.

در این کنفرانس تمامی نهادهای تحصیلات عالی کشور از طریق ویدیو وصل و در آن؛ رهبری، استادان، کارمندان و محصلان پوهنتون ها از سراسر کشور اشتراک داشتند.

رئیس جمهوری کشور تمامی ابعاد صلح در کشورها را به تحلیل و بررسی گرفته و این کنفرانس را به شکل علمی و جامع ارائه نمود.

با این حال؛ رئیس، اعضای رهبری، استادان، کارمندان و نماینده های محصلان دانشگاه تخار نیز در این کنفرانس اشتراک و از آن مستفید شدند.

از سوی هم رئیس و رهبری دانشگاه تخار با استقبال از اهمیت موضوع صلح در جامعه، در مورد به کارگیری موضوعات بحث شده در کنفرانس یاد شده در جهت استقرار صلح در کشور به حاضرین در تالار کنفرانس تاکید داشته و از همه مردم و به ویژه قشر دانشگاهی خواست پیرامون ارزش و اهمیت صلح آگاهی دهی نمایند.

Latest news

Tue, Feb 27 2024 4:27 PM

Tue, Feb 27 2024 4:22 PM

امضاء تفاهم نامه دوجانبه میان پوهنتون تخار و پوهنتون اسلامی بین المللی افغان

امضاء تفاهم نامه دوجانبه میان پوهنتون تخار و پوهنتون اسلامی بین المللی افغان جهت تبادل‌نظر و داشته های علمی اکادمکی بخاطر ارتقای ظرفیت استادان و کارمندان یکی از بند های این تفاهم نامه. . .

Tue, Feb 27 2024 4:17 PM

امتحان دوره‌های عالمیه، عالیه و خامسۀ علمای کرام در پوهنتون تخار برگزار شد!

امروز مٶرخ ۳۰ / ۱۰ / ۱۴۰۲ه.ش برابر با ۰۸ / ۰۷ / ۱۴۴۵ه.ق امتحان دوره‌های عالمیه، عالیه و خامسه‌ی علمای کرام با حضور داشت محترم مولوی عبدالحق صادق، معین تضمین کیفیت وزارت معارف، هیٲت. . .