دوشنبه ۱۳۹۹/۱۱/۶ - ۱۲:۳۶
kk

21 جدی 1399

کنفرانس بزرگ در سطح نهادهای تحصیلات عالی زیر عنوان اعمار صلح تدویر و توسط محمد اشرف غنی رئیس جمهوری کشور ارائه شد.

در این کنفرانس تمامی نهادهای تحصیلات عالی کشور از طریق ویدیو وصل و در آن؛ رهبری، استادان، کارمندان و محصلان پوهنتون ها از سراسر کشور اشتراک داشتند.

رئیس جمهوری کشور تمامی ابعاد صلح در کشورها را به تحلیل و بررسی گرفته و این کنفرانس را به شکل علمی و جامع ارائه نمود.

با این حال؛ رئیس، اعضای رهبری، استادان، کارمندان و نماینده های محصلان دانشگاه تخار نیز در این کنفرانس اشتراک و از آن مستفید شدند.

از سوی هم رئیس و رهبری دانشگاه تخار با استقبال از اهمیت موضوع صلح در جامعه، در مورد به کارگیری موضوعات بحث شده در کنفرانس یاد شده در جهت استقرار صلح در کشور به حاضرین در تالار کنفرانس تاکید داشته و از همه مردم و به ویژه قشر دانشگاهی خواست پیرامون ارزش و اهمیت صلح آگاهی دهی نمایند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۳۹۹/۱۱/۶ - ۱۲:۴۳

شهرک رهایشی استادان، کارمندان و کارگران دانشگاه تخار تهداب گذاری شد

۱۱ جدی ۱۳۹۹

شهرک رهایشی استادان، کارمندان و کارگران دانشگاه تخار طی مراسمی با اشتراک مولوی عبدالله قرلق والی ولایت. . .

دوشنبه ۱۳۹۹/۱۱/۶ - ۱۲:۳۶

21 جدی 1399

در. . .

دوشنبه ۱۳۹۹/۶/۳ - ۱۰:۲۵

آغاز آزمون کانکور در دانشگاه تخار

آزمون کانکور ولایت تخار مؤفقانه و در فضای امن آغاز شد

30 اسد 1399

آزمون کانکور ولایت تخار طی مراسمی با اشتراک محمد فرید ذکی معاون و سرپرست ولایت تخار، پوهندوی خیرالدین خیرخواه رئیس. . .