کنفرانس اعمار صلح در نهادهای تحصیلات عالی تدویر یافت

kk

کنفرانس اعمار صلح در نهادهای تحصیلات عالی تدویر یافت

21 جدی 1399

کنفرانس بزرگ در سطح نهادهای تحصیلات عالی زیر عنوان اعمار صلح تدویر و توسط محمد اشرف غنی رئیس جمهوری کشور ارائه شد.

در این کنفرانس تمامی نهادهای تحصیلات عالی کشور از طریق ویدیو وصل و در آن؛ رهبری، استادان، کارمندان و محصلان پوهنتون ها از سراسر کشور اشتراک داشتند.

رئیس جمهوری کشور تمامی ابعاد صلح در کشورها را به تحلیل و بررسی گرفته و این کنفرانس را به شکل علمی و جامع ارائه نمود.

با این حال؛ رئیس، اعضای رهبری، استادان، کارمندان و نماینده های محصلان دانشگاه تخار نیز در این کنفرانس اشتراک و از آن مستفید شدند.

از سوی هم رئیس و رهبری دانشگاه تخار با استقبال از اهمیت موضوع صلح در جامعه، در مورد به کارگیری موضوعات بحث شده در کنفرانس یاد شده در جهت استقرار صلح در کشور به حاضرین در تالار کنفرانس تاکید داشته و از همه مردم و به ویژه قشر دانشگاهی خواست پیرامون ارزش و اهمیت صلح آگاهی دهی نمایند.

تازه خبرونه

پنجشنبه ۱۴۰۰/۲/۱۶ - ۹:۵۹

کارگاه آگاهی دهی از قانون منع خشونت علیه زنان و قانون منع آزار و اذیت زنان و اطفال در پوهنتون تخار تدویر شد 13 ثور 1400

کارگاه آگاهی دهی از قوانین منع خشونت علیه زنان و منع آزار و اذیت زنان و اطفال به هدف آشنا سازی افراد و معرفی مواد قانون در پوهنتون تخار تدویر یافت.

این کارگاه از سوی مدیریت عمومی حمایت. . .

دوشنبه ۱۳۹۹/۶/۳ - ۱۰:۲۵

آغاز آزمون کانکور در دانشگاه تخار

آزمون کانکور ولایت تخار مؤفقانه و در فضای امن آغاز شد

30 اسد 1399

آزمون کانکور ولایت تخار طی مراسمی با اشتراک محمد فرید ذکی معاون و سرپرست ولایت تخار، پوهندوی خیرالدین خیرخواه رئیس. . .

شنبه ۱۳۹۹/۵/۴ - ۱۰:۲۴

امضای تفاهم نامه میان ریاست دانشگاه ومعارف ولایت تخار

تفاهم نامه عملی سازی ارتقای سویهی تحصیلی معلمین مکاتب تخار میان دانشگاه تخار و ریاست معارف امضأ شد

24 سرطان 1399

تفاهم نامه‌ی که میان وزارت های تحصیلات عالی، معارف و کار و امور. . .