NewsAll news

پنجشنبه ۱۴۰۰/۲/۱۶ - ۹:۵۹

کارگاه آگاهی دهی از قانون منع خشونت علیه زنان و قانون منع آزار و اذیت زنان و اطفال در پوهنتون تخار تدویر شد 13 ثور 1400

کارگاه آگاهی دهی از قوانین منع خشونت علیه زنان و منع آزار و اذیت زنان و اطفال به هدف آشنا سازی افراد و معرفی مواد قانون در پوهنتون تخار تدویر یافت.

این کارگاه از سوی مدیریت عمومی حمایت از زنان خدمات ملکی دانشگاه تخار به همکاری پروژه حمایت از حاکمیت قانون موسسه جی آی زید (GIZ) تخار راه اندازی گردید.

پوهندوی خیرالدین خیرخواه رئیس پوهنتون تخار حین افتتاح این کارگاه از همکاری های دایمی و خوب موسسه. . .

دوشنبه ۱۳۹۹/۱۱/۶ - ۱۲:۴۳

شهرک رهایشی استادان، کارمندان و کارگران دانشگاه تخار تهداب گذاری شد

۱۱ جدی ۱۳۹۹

شهرک رهایشی استادان، کارمندان و کارگران دانشگاه تخار طی مراسمی با اشتراک مولوی عبدالله قرلق والی ولایت. . .

LatestShow all

پنجشنبه ۱۴۰۰/۲/۱۶ - ۹:۵۹

این کارگاه از سوی مدیریت عمومی حمایت. . .

دوشنبه ۱۳۹۹/۱۱/۶ - ۱۲:۴۳

شهرک رهایشی استادان، کارمندان و کارگران دانشگاه تخار تهداب گذاری شد

۱۱ جدی ۱۳۹۹

دوشنبه ۱۳۹۹/۱۱/۶ - ۱۲:۳۶

کنفرانس اعمار صلح در نهادهای تحصیلات عالی تدویر یافت

21 جدی 1399

کنفرانس بزرگ در سطح نهادهای تحصیلات عالی زیر عنوان اعمار صلح تدویر و توسط محمد اشرف غنی رئیس جمهوری کشور ارائه شد.

در. . .