وضعیت فعلی دانشکده‌ی تعلیم و تربیه

دانشکده‌ی تعلیم و تربیه از خود تعمیر مستقل داشته و در سه طبقه اعمار گردیده است. طبقه بالا ویژه صنوف درسی بوده، در طبقه‌ی اول دفاتر اداری و آمریت‌های دیپارتمنت‌ها و در تهکوی آن، کتاب خانه، لابراتوار کیمیا، آموزش کمپیوتر و بیولوژی و برخی صنف ‌های درسی جا داده شده است.

در بدنه‌ی این دانشکده نه دیپارتمنت(کیمیا، بیولوژی، دری، آموزش کمپیوتر، تاریخ، علوم مسلکی، فزیک، ریاضی، جغرافیه) فعالیت داشته که همه ساله تعداد زیادی از جوانان را به جامعه تحصیلی و تعلیمی کشور تقدیم می نماید که در سال جاری(۱۳۹۸) ۳۸۸ تن دانشجو(۲۱۲ ذکور و۱۷۶ تن اناث) را  فارغ التحصیل داده است. برخی از صنوف درسی و دفاتر اداری آمریت‌های دیپارتمنت از طرف دانشجویان و دانشگاه تجهیز گردیده است. لابراتوار کیمیا و کتاب خانه‌ی این دانشکده در سال جاری از بودجه دانشگاه تجهیز گردید.

این دانشکده در سال ۱۳۹۸ به تعداد ۴۲ تن استاد(۳۵ ذکور و ۷ اناث) داشته که همه‌ی آن‌ها با تفکیک رتب علمی در جدول زیر جا داده شده است:

اعضای کادر علمی دانشکده‌ی تعلیم و تربیه با تفکیک درجه تحصیل

پوهیالی