دیدگاه ، اهداف، و ماموریت

دیدگاه

دانشکدهی تعلیم و تربیه به عنوان مرجع معتبر علمی میخواهد از طریق تدریس و تحقیق نقش برتر را در تقویت و انکشاف علمی، تعلیمی و تربیتی جامعه  به سطح ملی و منطقه ایفا نماید.

مأموریت

• ماموریت دانشکدهی تعلیم و تربیه قرار ذیل است:
  • پرورش اموزگاران متخصص و مسلکی برای نهادهای تعلیمی و تحصیلی؛
  • عرضهی خدمات با کیفیت؛
  • انجام پژوهشهای معیاری برای رفع نیازهای جامعه؛
  • بهرهگیری از روشهای نوین تدریس برای آموزش معیاری و مسلکی.

اهداف

• دانشکده‌ی تعلیم و تربیه می‌خواهد با عرضه‌ی خدمات بیش‌تر و کیفیت علمی بهتر، ویژه کاری و زبر‌دستی را به دانشجویان خود آموزش دهد، تا آن‌ها توانایی لازم را جهت خدمت گزاری به مردم و جامعه‌ی خویش به دست آورند.
  • تقدیم کادر­های علمی با معیار­های ملی و بین­المللی در رشته­های مختلف؛
  • عرضه پروگرام­های تحصیلی با درنظرداشت ارزش­های اسلامی، تاریخی و ملی کشور؛
  • پرورش و انکشاف استعداد­های فکری و مهارت­های عملی دانشجویان با فراهم آوری زمینه­های مساعد فراگیری علوم و فن­آوری به طور نظذی و عملی؛
  • تشویق و پشتیبانی همه جانبه از فعالیت­های مبتکرانه و سازندة علمی در زمینه­های تحقیقی، آموزشی، تألیف و ترجمه؛
  •          تأمین و تقویه­ی مناسبات علمی و اکادمیک با مؤسسات مماثل داخلی و خارجی جهت مبادله تجارب و ایجاد فضای همکاری­های علمی.