کارگاه آموزش و رهنمایی طرزالعمل جدید ارزیابی اجراآت مامورین خدمات ملکی در دانشگاه تخار تدویر یافت

Fri, May 21 2021 10:55 PM
تت

1400 /حمل/ 18

کارگاه آموزشی سه روزه زیر عنوان آموزش طرزالعمل جدید ارزیابی اجراآت مامورین خدمات ملکی و رهنمایی ساخت پلان های کاری به هدف آشنا سازی مسوولین و کارمندان به موارد جدید در پروسه های ارزیابی اجراآت و فعالیت های مامورین ادارات از سوی معاونیت مالی و اداری دانشگاه تخار به همکاری و هماهنگی آمریت منابع بشری و مدیریت عمومی ارزیابی اجراآت و سوانح اداره دانشگاه تخار در سالون مرکز انکشاف مسلکی استادان تدویر گردید.

این کارگاه زیر نظر معراج الدین سیاس مدیر عمومی ارزیابی اجراآت مامورین خدمات ملکی وزارت تحصیلات عالی راه اندازی گردیده و در آن رئیس دانشگاه، معاونین، رؤسای دانشکده ها، آمرین و مدیران بخش های اداری اشتراک داشتند.

پوهندوی خیرالدین خیرخواه رئیس دانشگاه تخار حین افتتاح این کارگاه روی اهمیت آموزش و کسب مهارت ها برای مامورین تاکید کرده و از همه مسوولین و کارکنان اداره دانشگاه خواست که طبق مکلفیت های خویش به کسب مهارت و آموزش های مسلکی پرداخته و در امر پیشبرد امور اداره به صورت مسلکی و آگاه از مسایل ضروری اداری به انجام فعالیت بپردازند.

قابل یاد آوری است که روش ارزیابی و نمره دهی در فورم ارزیابی مامورین خدمات ملکی اخیراً تغییر نموده و آموزش فورم جدید برای هر یک از مامورین خدمات ملکی ضروری پنداشته شده است.

Latest news

Sun, Sep 15 2024 10:08 AM

از فراغت(۷۲۳) تن محصلان پوهنحی های هفتگانه پوهنتون تخار سال ۱۴۰۳ تجلیل به عمل آمد!

مورخ ۱۴۴۶/۳/۸__۱۴۰۳/۶/۲۱

محفلی که به همین مناسبت از طرف ریاست پوهنتون تخار باحضور داشت محترم مولوی. . .

Tue, Sep 10 2024 9:46 AM

افتتاح کانکریت ریزی باقی مانده سرک های حلقوی پوهنتون تخار

افتتاح کانکریت ریزی باقی مانده سرک های حلقوی پوهنتون تخار و افتتاح بهره برداری استفاده از سیستم سولری درسطح پوهنتون تخار توسط محترم مولوی عبید الله امین زاده والی ولایت تخار با حضورداشت. . .

Wed, Aug 28 2024 11:37 AM

جلسه هیأت اعزامی وزارت محترم تحصیلات عالی از ریاست تضمین کیفیت واعتبار دهی

جلسه هیأت اعزامی وزارت محترم تحصیلات عالی از ریاست تضمین کیفیت واعتبار دهی بازدید قبل از بازنگری با هیئت رهبری محترم پوهنتون تخار بتاریخ (۱۴۰۳/۶/۶ برابر با ۱۴۴۶/۲/۲۳) دردفتر معاونیت. . .