کارگاه آموزش و رهنمایی طرزالعمل جدید ارزیابی اجراآت مامورین خدمات ملکی در دانشگاه تخار تدویر یافت

جمعه ۱۴۰۰/۲/۳۱ - ۲۲:۵۵
تت

1400 /حمل/ 18

کارگاه آموزشی سه روزه زیر عنوان آموزش طرزالعمل جدید ارزیابی اجراآت مامورین خدمات ملکی و رهنمایی ساخت پلان های کاری به هدف آشنا سازی مسوولین و کارمندان به موارد جدید در پروسه های ارزیابی اجراآت و فعالیت های مامورین ادارات از سوی معاونیت مالی و اداری دانشگاه تخار به همکاری و هماهنگی آمریت منابع بشری و مدیریت عمومی ارزیابی اجراآت و سوانح اداره دانشگاه تخار در سالون مرکز انکشاف مسلکی استادان تدویر گردید.

این کارگاه زیر نظر معراج الدین سیاس مدیر عمومی ارزیابی اجراآت مامورین خدمات ملکی وزارت تحصیلات عالی راه اندازی گردیده و در آن رئیس دانشگاه، معاونین، رؤسای دانشکده ها، آمرین و مدیران بخش های اداری اشتراک داشتند.

پوهندوی خیرالدین خیرخواه رئیس دانشگاه تخار حین افتتاح این کارگاه روی اهمیت آموزش و کسب مهارت ها برای مامورین تاکید کرده و از همه مسوولین و کارکنان اداره دانشگاه خواست که طبق مکلفیت های خویش به کسب مهارت و آموزش های مسلکی پرداخته و در امر پیشبرد امور اداره به صورت مسلکی و آگاه از مسایل ضروری اداری به انجام فعالیت بپردازند.

قابل یاد آوری است که روش ارزیابی و نمره دهی در فورم ارزیابی مامورین خدمات ملکی اخیراً تغییر نموده و آموزش فورم جدید برای هر یک از مامورین خدمات ملکی ضروری پنداشته شده است.

تازه خبرونه

چهارشنبه ۱۴۰۳/۶/۷ - ۱۱:۳۷

جلسه هیأت اعزامی وزارت محترم تحصیلات عالی از ریاست تضمین کیفیت واعتبار دهی

جلسه هیأت اعزامی وزارت محترم تحصیلات عالی از ریاست تضمین کیفیت واعتبار دهی بازدید قبل از بازنگری با هیئت رهبری محترم پوهنتون تخار بتاریخ (۱۴۰۳/۶/۶ برابر با ۱۴۴۶/۲/۲۳) دردفتر معاونیت. . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۶/۷ - ۱۱:۱۵

ختم کنفرانس دو روزه علمی، تزکیه و اصلاح، برای استادان و کارمندان اداری در پوهنتون تخار!

کنفرانس دوروزه علمی، تزکیه و اصلاحی مطابق به هدایت وزیر صاحب تحصیلات عالی امروز با حضورداشت هیئت محترم رهبری پوهنتون تخار استادان و کارمندان اداری درتالار عمومی کنفرانس‌های پوهنتون تخار. . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۶/۷ - ۱۱:۹

همایش باشکوه سومین جشن استقلال از (۲۴) اسد روز پیروزی امارت اسلامی افغانستان درپوهنتون تخار تدویر یافت.چهارشنبه مورخ ۱۴۴۶/۲/۱۰_۱۴۰۳/۵/۲۴

محفلی که با حضورداشت والی صاحب محترم ولایت تخار روئسای ادارات دولتی، علما، متنفذین، موسفیدان، معاونین، روئسای پوهنځی های هفتگانه، استادان، کارمندان اداری و محصلان درتالار کتابخانه مرکزی. . .