Events menu

NewsAll news

پنجشنبه ۱۴۰۰/۲/۱۶ - ۹:۵۹

کارگاه آگاهی دهی از قانون منع خشونت علیه زنان و قانون منع آزار و اذیت زنان و اطفال در پوهنتون تخار تدویر شد 13 ثور 1400

کارگاه آگاهی دهی از قوانین منع خشونت علیه زنان و منع آزار و اذیت زنان و اطفال به هدف آشنا سازی افراد و معرفی مواد قانون در پوهنتون تخار تدویر یافت.

این کارگاه از سوی مدیریت عمومی حمایت از زنان خدمات ملکی دانشگاه تخار به همکاری پروژه حمایت از حاکمیت قانون موسسه جی آی زید (GIZ) تخار راه اندازی گردید.

پوهندوی خیرالدین خیرخواه رئیس پوهنتون تخار حین افتتاح این کارگاه از همکاری های دایمی و خوب موسسه. . .

دوشنبه ۱۳۹۹/۶/۳ - ۱۰:۲۵

آغاز آزمون کانکور در دانشگاه تخار

آزمون کانکور ولایت تخار مؤفقانه و در فضای امن آغاز شد

30 اسد 1399

آزمون کانکور ولایت تخار طی مراسمی با اشتراک محمد فرید ذکی معاون و سرپرست ولایت تخار، پوهندوی خیرالدین خیرخواه رئیس. . .

LatestShow all

پنجشنبه ۱۴۰۰/۲/۱۶ - ۹:۵۹

این کارگاه از سوی مدیریت عمومی حمایت. . .

دوشنبه ۱۳۹۹/۶/۳ - ۱۰:۲۵

آغاز آزمون کانکور در دانشگاه تخار

آزمون کانکور ولایت تخار مؤفقانه و در فضای امن آغاز شد

30 اسد 1399

شنبه ۱۳۹۹/۵/۴ - ۱۰:۲۴

امضای تفاهم نامه میان ریاست دانشگاه ومعارف ولایت تخار

تفاهم نامه عملی سازی ارتقای سویهی تحصیلی معلمین مکاتب تخار میان دانشگاه تخار و ریاست معارف امضأ شد

24 سرطان 1399

تفاهم نامه‌ی که میان وزارت های تحصیلات عالی، معارف و کار و امور. . .