آغاز آزمون کانکور در دانشگاه تخار

bb

آزمون کانکور ولایت تخار مؤفقانه و در فضای امن آغاز شد

30 اسد 1399

آزمون کانکور ولایت تخار طی مراسمی با اشتراک محمد فرید ذکی معاون و سرپرست ولایت تخار، پوهندوی خیرالدین خیرخواه رئیس پوهنتون تخار، پوهندوی دوست محمد فیضی رئیس هیأت کانکور وزارت تحصیلات عالی، پوهنمل کریمه مفردزاده معاون امور محصلان، نثار احمد بارز معاون مالی و اداری، آمر امنیت قوماندانی امنیه تخار، معاون ریاست امنیت ملی، رؤسای دانشکده ها، استادان، اعضای هیأت اعزامی وزارت تحصیلات عالی، مسوولین نهادهای تحصیلی، خبرنگاران و جوانان آغاز گردید.

آزمون کانکور این ولایت در دانشگاه تخار برگزار شده و روز نخست کانکور در فضای کاملاً امن و با نظم خوب آغاز گردید.

در این آزمون 8091 تن داوطلب که از جمله 3571 تن آنان از قشر اناث بوده و بیشتر از 2500 تن در روز نخست کانکور اشتراک ورزیدند.

در این کانکور داوطلبان بخش های عمومی یا فارغین صنوف دوازدهم سال 1398، متفرقه، شبانه، مدارس دینی و اختصاصی یا چهاده پاس ها شامل اند و طی سه روز متواتر در پروسه آزمون کانکور اشتراک خواهند کرد و قرار است این پروسه تا دو روز دیگر جریان داشته باشد.

Latest news

Sun, May 23 2021 11:00 AM

نشست در خصوص تطبیق برنامه های وزارت تحصیلات عالی

رئیس جمهور محمد اشرف غنی به سلسله برنامه صد روز صد مژده و آغاز "هفته تعلیمات مسلکی و تحصیلات عالی" طی دیداری با رهبری وزارت تحصیلات عالی ضمن استماع گزارش دستاورد ها، فعالیت ها و تطبیق. . .

Fri, May 21 2021 10:55 PM

کارگاه آموزش و رهنمایی طرزالعمل جدید ارزیابی اجراآت مامورین خدمات ملکی در دانشگاه تخار تدویر یافت

1400 /حمل/ 18

کارگاه آموزشی سه روزه زیر عنوان آموزش طرزالعمل جدید ارزیابی اجراآت مامورین خدمات ملکی و رهنمایی ساخت پلان های کاری به هدف آشنا سازی مسوولین و کارمندان به موارد جدید در. . .

Thu, May 20 2021 9:00 AM

آزمون کانکور عمومی و بست های تذکره الکترونیکی ولایت تخار مؤفقانه آغاز شد

30 ثور 1400

آزمون کانکور عمومی و بست های قراردادی اداره احصائیه در بخش تذکره الکترونیکی ولایت تخار مؤفقانه و. . .