آغاز آزمون کانکور در دانشگاه تخار

bb

آزمون کانکور ولایت تخار مؤفقانه و در فضای امن آغاز شد

30 اسد 1399

آزمون کانکور ولایت تخار طی مراسمی با اشتراک محمد فرید ذکی معاون و سرپرست ولایت تخار، پوهندوی خیرالدین خیرخواه رئیس پوهنتون تخار، پوهندوی دوست محمد فیضی رئیس هیأت کانکور وزارت تحصیلات عالی، پوهنمل کریمه مفردزاده معاون امور محصلان، نثار احمد بارز معاون مالی و اداری، آمر امنیت قوماندانی امنیه تخار، معاون ریاست امنیت ملی، رؤسای دانشکده ها، استادان، اعضای هیأت اعزامی وزارت تحصیلات عالی، مسوولین نهادهای تحصیلی، خبرنگاران و جوانان آغاز گردید.

آزمون کانکور این ولایت در دانشگاه تخار برگزار شده و روز نخست کانکور در فضای کاملاً امن و با نظم خوب آغاز گردید.

در این آزمون 8091 تن داوطلب که از جمله 3571 تن آنان از قشر اناث بوده و بیشتر از 2500 تن در روز نخست کانکور اشتراک ورزیدند.

در این کانکور داوطلبان بخش های عمومی یا فارغین صنوف دوازدهم سال 1398، متفرقه، شبانه، مدارس دینی و اختصاصی یا چهاده پاس ها شامل اند و طی سه روز متواتر در پروسه آزمون کانکور اشتراک خواهند کرد و قرار است این پروسه تا دو روز دیگر جریان داشته باشد.

Latest news

Mon, Aug 24 2020 10:25 AM

آغاز آزمون کانکور در دانشگاه تخار

آزمون کانکور ولایت تخار مؤفقانه و در فضای امن آغاز شد

30 اسد 1399

آزمون کانکور ولایت تخار طی مراسمی با اشتراک محمد فرید ذکی معاون و سرپرست ولایت تخار، پوهندوی خیرالدین خیرخواه رئیس. . .

Sat, Jul 25 2020 10:24 AM

امضای تفاهم نامه میان ریاست دانشگاه ومعارف ولایت تخار

تفاهم نامه عملی سازی ارتقای سویهی تحصیلی معلمین مکاتب تخار میان دانشگاه تخار و ریاست معارف امضأ شد

24 سرطان 1399

تفاهم نامه‌ی که میان وزارت های تحصیلات عالی، معارف و کار و امور. . .

Sun, Jul 12 2020 10:29 AM

VoIP Phone

سیستم نوین VoIP Phone در پوهنتون تخار افتتاح شد

۱۹ سرطان ۱۳۹۹

این سیستم یک سرور (server) جدید در عرصه‌ی تکنالوژی معلوماتی بوده که تماس های صوتی و تصویری (ویدیویی) را از طریق کیبل های. . .