آغاز آزمون کانکور در دانشگاه تخار

bb

آزمون کانکور ولایت تخار مؤفقانه و در فضای امن آغاز شد

30 اسد 1399

آزمون کانکور ولایت تخار طی مراسمی با اشتراک محمد فرید ذکی معاون و سرپرست ولایت تخار، پوهندوی خیرالدین خیرخواه رئیس پوهنتون تخار، پوهندوی دوست محمد فیضی رئیس هیأت کانکور وزارت تحصیلات عالی، پوهنمل کریمه مفردزاده معاون امور محصلان، نثار احمد بارز معاون مالی و اداری، آمر امنیت قوماندانی امنیه تخار، معاون ریاست امنیت ملی، رؤسای دانشکده ها، استادان، اعضای هیأت اعزامی وزارت تحصیلات عالی، مسوولین نهادهای تحصیلی، خبرنگاران و جوانان آغاز گردید.

آزمون کانکور این ولایت در دانشگاه تخار برگزار شده و روز نخست کانکور در فضای کاملاً امن و با نظم خوب آغاز گردید.

در این آزمون 8091 تن داوطلب که از جمله 3571 تن آنان از قشر اناث بوده و بیشتر از 2500 تن در روز نخست کانکور اشتراک ورزیدند.

در این کانکور داوطلبان بخش های عمومی یا فارغین صنوف دوازدهم سال 1398، متفرقه، شبانه، مدارس دینی و اختصاصی یا چهاده پاس ها شامل اند و طی سه روز متواتر در پروسه آزمون کانکور اشتراک خواهند کرد و قرار است این پروسه تا دو روز دیگر جریان داشته باشد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۰/۲/۱۶ - ۹:۵۹

کارگاه آگاهی دهی از قانون منع خشونت علیه زنان و قانون منع آزار و اذیت زنان و اطفال در پوهنتون تخار تدویر شد 13 ثور 1400

کارگاه آگاهی دهی از قوانین منع خشونت علیه زنان و منع آزار و اذیت زنان و اطفال به هدف آشنا سازی افراد و معرفی مواد قانون در پوهنتون تخار تدویر یافت.

این کارگاه از سوی مدیریت عمومی حمایت. . .

دوشنبه ۱۳۹۹/۱۱/۶ - ۱۲:۴۳

شهرک رهایشی استادان، کارمندان و کارگران دانشگاه تخار تهداب گذاری شد

۱۱ جدی ۱۳۹۹

شهرک رهایشی استادان، کارمندان و کارگران دانشگاه تخار طی مراسمی با اشتراک مولوی عبدالله قرلق والی ولایت. . .

دوشنبه ۱۳۹۹/۱۱/۶ - ۱۲:۳۶

کنفرانس اعمار صلح در نهادهای تحصیلات عالی تدویر یافت

21 جدی 1399

کنفرانس بزرگ در سطح نهادهای تحصیلات عالی زیر عنوان اعمار صلح تدویر و توسط محمد اشرف غنی رئیس جمهوری کشور ارائه شد.

در. . .