آغاز آزمون کانکور در دانشگاه تخار

bb

آزمون کانکور ولایت تخار مؤفقانه و در فضای امن آغاز شد

30 اسد 1399

آزمون کانکور ولایت تخار طی مراسمی با اشتراک محمد فرید ذکی معاون و سرپرست ولایت تخار، پوهندوی خیرالدین خیرخواه رئیس پوهنتون تخار، پوهندوی دوست محمد فیضی رئیس هیأت کانکور وزارت تحصیلات عالی، پوهنمل کریمه مفردزاده معاون امور محصلان، نثار احمد بارز معاون مالی و اداری، آمر امنیت قوماندانی امنیه تخار، معاون ریاست امنیت ملی، رؤسای دانشکده ها، استادان، اعضای هیأت اعزامی وزارت تحصیلات عالی، مسوولین نهادهای تحصیلی، خبرنگاران و جوانان آغاز گردید.

آزمون کانکور این ولایت در دانشگاه تخار برگزار شده و روز نخست کانکور در فضای کاملاً امن و با نظم خوب آغاز گردید.

در این آزمون 8091 تن داوطلب که از جمله 3571 تن آنان از قشر اناث بوده و بیشتر از 2500 تن در روز نخست کانکور اشتراک ورزیدند.

در این کانکور داوطلبان بخش های عمومی یا فارغین صنوف دوازدهم سال 1398، متفرقه، شبانه، مدارس دینی و اختصاصی یا چهاده پاس ها شامل اند و طی سه روز متواتر در پروسه آزمون کانکور اشتراک خواهند کرد و قرار است این پروسه تا دو روز دیگر جریان داشته باشد.

تازه خبرونه

پنجشنبه ۱۴۰۰/۲/۱۶ - ۹:۵۹

کارگاه آگاهی دهی از قانون منع خشونت علیه زنان و قانون منع آزار و اذیت زنان و اطفال در پوهنتون تخار تدویر شد 13 ثور 1400

کارگاه آگاهی دهی از قوانین منع خشونت علیه زنان و منع آزار و اذیت زنان و اطفال به هدف آشنا سازی افراد و معرفی مواد قانون در پوهنتون تخار تدویر یافت.

این کارگاه از سوی مدیریت عمومی حمایت. . .

دوشنبه ۱۳۹۹/۶/۳ - ۱۰:۲۵

آغاز آزمون کانکور در دانشگاه تخار

آزمون کانکور ولایت تخار مؤفقانه و در فضای امن آغاز شد

30 اسد 1399

آزمون کانکور ولایت تخار طی مراسمی با اشتراک محمد فرید ذکی معاون و سرپرست ولایت تخار، پوهندوی خیرالدین خیرخواه رئیس. . .

شنبه ۱۳۹۹/۵/۴ - ۱۰:۲۴

امضای تفاهم نامه میان ریاست دانشگاه ومعارف ولایت تخار

تفاهم نامه عملی سازی ارتقای سویهی تحصیلی معلمین مکاتب تخار میان دانشگاه تخار و ریاست معارف امضأ شد

24 سرطان 1399

تفاهم نامه‌ی که میان وزارت های تحصیلات عالی، معارف و کار و امور. . .