شهرک رهایشی استادان، کارمندان و کارگران دانشگاه تخار تهداب گذاری شد

gg

شهرک رهایشی استادان، کارمندان و کارگران دانشگاه تخار تهداب گذاری شد

۱۱ جدی ۱۳۹۹

شهرک رهایشی استادان، کارمندان و کارگران دانشگاه تخار طی مراسمی با اشتراک مولوی عبدالله قرلق والی ولایت تخار، وفی الله رحمانی رئیس شورای ولایتی، پوهندوی خیرالدین خیرخواه رئیس دانشگاه تخار، انجنیر عزیزالرحمن رحمانی رئیس امور شهر سازی، مولوی عبدالصمد محمدی رئیس شورای علما، روسا و مسوولین ادارات دولتی، معاونین و اعضای رهبری پوهنتون، مسوولین نهادهای تحصیلی خصوصی تخار، استادان و کارمندان پوهنتون، اعضای جامعه مدنی، بزرگان قومی و شخصیت های متنفذ، جوانان و خبرنگاران تهداب گذاری شد.

این شهرک از بزرگترین پروژه های ولایت تخار به شمار می رود که در محوطه زمین ملکیت پوهنتون تخار تطبیق می‌گردد.

شهرک رهایشی استادان، کارمندان و کارگران دانشگاه تخار با سپری نمودن مراحل قانونی و منظوری رئیس جمهوری در‌ مرحله تطبیق رسیده که سر انجام سنگ بنای آن به زمین گذاشته شد.

با تطبیق شدن این پروژه، تخار دارنده‌ی یک شهرک معیاری خواهد شد که در آن همه امکانات و ملحقات شهری در نظر گرفته شده است.

Latest news

Sun, May 23 2021 11:00 AM

نشست در خصوص تطبیق برنامه های وزارت تحصیلات عالی

رئیس جمهور محمد اشرف غنی به سلسله برنامه صد روز صد مژده و آغاز "هفته تعلیمات مسلکی و تحصیلات عالی" طی دیداری با رهبری وزارت تحصیلات عالی ضمن استماع گزارش دستاورد ها، فعالیت ها و تطبیق. . .

Fri, May 21 2021 10:55 PM

کارگاه آموزش و رهنمایی طرزالعمل جدید ارزیابی اجراآت مامورین خدمات ملکی در دانشگاه تخار تدویر یافت

1400 /حمل/ 18

کارگاه آموزشی سه روزه زیر عنوان آموزش طرزالعمل جدید ارزیابی اجراآت مامورین خدمات ملکی و رهنمایی ساخت پلان های کاری به هدف آشنا سازی مسوولین و کارمندان به موارد جدید در. . .

Thu, May 20 2021 9:00 AM

آزمون کانکور عمومی و بست های تذکره الکترونیکی ولایت تخار مؤفقانه آغاز شد

30 ثور 1400

آزمون کانکور عمومی و بست های قراردادی اداره احصائیه در بخش تذکره الکترونیکی ولایت تخار مؤفقانه و. . .