شهرک رهایشی استادان، کارمندان و کارگران دانشگاه تخار تهداب گذاری شد

gg

شهرک رهایشی استادان، کارمندان و کارگران دانشگاه تخار تهداب گذاری شد

۱۱ جدی ۱۳۹۹

شهرک رهایشی استادان، کارمندان و کارگران دانشگاه تخار طی مراسمی با اشتراک مولوی عبدالله قرلق والی ولایت تخار، وفی الله رحمانی رئیس شورای ولایتی، پوهندوی خیرالدین خیرخواه رئیس دانشگاه تخار، انجنیر عزیزالرحمن رحمانی رئیس امور شهر سازی، مولوی عبدالصمد محمدی رئیس شورای علما، روسا و مسوولین ادارات دولتی، معاونین و اعضای رهبری پوهنتون، مسوولین نهادهای تحصیلی خصوصی تخار، استادان و کارمندان پوهنتون، اعضای جامعه مدنی، بزرگان قومی و شخصیت های متنفذ، جوانان و خبرنگاران تهداب گذاری شد.

این شهرک از بزرگترین پروژه های ولایت تخار به شمار می رود که در محوطه زمین ملکیت پوهنتون تخار تطبیق می‌گردد.

شهرک رهایشی استادان، کارمندان و کارگران دانشگاه تخار با سپری نمودن مراحل قانونی و منظوری رئیس جمهوری در‌ مرحله تطبیق رسیده که سر انجام سنگ بنای آن به زمین گذاشته شد.

با تطبیق شدن این پروژه، تخار دارنده‌ی یک شهرک معیاری خواهد شد که در آن همه امکانات و ملحقات شهری در نظر گرفته شده است.

تازه خبرونه

دوشنبه ۱۳۹۹/۶/۳ - ۱۰:۲۵

آغاز آزمون کانکور در دانشگاه تخار

آزمون کانکور ولایت تخار مؤفقانه و در فضای امن آغاز شد

30 اسد 1399

آزمون کانکور ولایت تخار طی مراسمی با اشتراک محمد فرید ذکی معاون و سرپرست ولایت تخار، پوهندوی خیرالدین خیرخواه رئیس. . .

شنبه ۱۳۹۹/۵/۴ - ۱۰:۲۴

امضای تفاهم نامه میان ریاست دانشگاه ومعارف ولایت تخار

تفاهم نامه عملی سازی ارتقای سویهی تحصیلی معلمین مکاتب تخار میان دانشگاه تخار و ریاست معارف امضأ شد

24 سرطان 1399

تفاهم نامه‌ی که میان وزارت های تحصیلات عالی، معارف و کار و امور. . .

یکشنبه ۱۳۹۹/۴/۲۲ - ۱۰:۲۹

VoIP Phone

سیستم نوین VoIP Phone در پوهنتون تخار افتتاح شد

۱۹ سرطان ۱۳۹۹

این سیستم یک سرور (server) جدید در عرصه‌ی تکنالوژی معلوماتی بوده که تماس های صوتی و تصویری (ویدیویی) را از طریق کیبل های. . .