دوشنبه ۱۳۹۹/۱۱/۶ - ۱۲:۴۳
gg

۱۱ جدی ۱۳۹۹

شهرک رهایشی استادان، کارمندان و کارگران دانشگاه تخار طی مراسمی با اشتراک مولوی عبدالله قرلق والی ولایت تخار، وفی الله رحمانی رئیس شورای ولایتی، پوهندوی خیرالدین خیرخواه رئیس دانشگاه تخار، انجنیر عزیزالرحمن رحمانی رئیس امور شهر سازی، مولوی عبدالصمد محمدی رئیس شورای علما، روسا و مسوولین ادارات دولتی، معاونین و اعضای رهبری پوهنتون، مسوولین نهادهای تحصیلی خصوصی تخار، استادان و کارمندان پوهنتون، اعضای جامعه مدنی، بزرگان قومی و شخصیت های متنفذ، جوانان و خبرنگاران تهداب گذاری شد.

این شهرک از بزرگترین پروژه های ولایت تخار به شمار می رود که در محوطه زمین ملکیت پوهنتون تخار تطبیق می‌گردد.

شهرک رهایشی استادان، کارمندان و کارگران دانشگاه تخار با سپری نمودن مراحل قانونی و منظوری رئیس جمهوری در‌ مرحله تطبیق رسیده که سر انجام سنگ بنای آن به زمین گذاشته شد.

با تطبیق شدن این پروژه، تخار دارنده‌ی یک شهرک معیاری خواهد شد که در آن همه امکانات و ملحقات شهری در نظر گرفته شده است.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۰/۲/۱۶ - ۹:۵۹

کارگاه آگاهی دهی از قانون منع خشونت علیه زنان و قانون منع آزار و اذیت زنان و اطفال در پوهنتون تخار تدویر شد 13 ثور 1400

کارگاه آگاهی دهی از قوانین منع خشونت علیه زنان و منع آزار و اذیت زنان و اطفال به هدف آشنا سازی افراد و معرفی مواد قانون در پوهنتون تخار تدویر یافت.

این کارگاه از سوی مدیریت عمومی حمایت. . .

دوشنبه ۱۳۹۹/۱۱/۶ - ۱۲:۴۳

۱۱ جدی ۱۳۹۹

شهرک رهایشی استادان، کارمندان و کارگران دانشگاه تخار طی مراسمی با اشتراک مولوی عبدالله قرلق والی ولایت. . .

دوشنبه ۱۳۹۹/۱۱/۶ - ۱۲:۳۶

کنفرانس اعمار صلح در نهادهای تحصیلات عالی تدویر یافت

21 جدی 1399

کنفرانس بزرگ در سطح نهادهای تحصیلات عالی زیر عنوان اعمار صلح تدویر و توسط محمد اشرف غنی رئیس جمهوری کشور ارائه شد.

در. . .