یک عراده آمبولانس از سوی ریاست صحت عامه تخار در اختیار پوهنتون تخار قرار داده شد

سه‌شنبه ۱۴۰۱/۱۰/۲۰ - ۱۱:۴۰
5

ریاست صحت عامه ولایت تخار یک عراده واسطه آمبولانس خود را به درخواست ریاست پوهنتون تخار به منظور رسیدگی به مشکلات صحی محصلان و انتقال مریضان در موقع ضرورت، رسماً به این پوهنتون سپرد.
دانشجویان خوابگاه‌های پوهنتون تخار به دلیل دوری موقعیت پوهنتون از ساحه شهر و عدم دسترسی به مراکز صحی نزدیک در قسمت انتقال مریض از لیلیه به شفاخانه یا مراکز صحی، به ویژه شب هنگام همواره دچار مشکل بوده و حتی در بعضی اوقات انتقال مریض به نسبت عدم دسترسی به آمبولانس با دشواری همراه بود.
 با این حال به گفته محترم قاری محمد بشیر مجاهد رئیس پوهنتون تخار که در این عرصه تلاش های همه جانبه نموده است؛ با فراهم آوری آمبولانس و دسترسی اداره پوهنتون به آن، نیازمندی این اداره مرفوع و زمینه رسیدگی به مشکل صحی محصلین را آسانتر می سازد.
رئیس پوهنتون تخار حین تسلیم گیری این آمبولانس از توجه و همکاری مقام ولایت و ریاست صحت عامه ولایت تخار ابراز قدردانی نموده و خواهان تداوم همکاری های بیشتر سکتور صحت به این پوهنتون شد.

تازه خبرونه

یکشنبه ۱۴۰۰/۳/۲ - ۱۱:۰

نشست در خصوص تطبیق برنامه های وزارت تحصیلات عالی

رئیس جمهور محمد اشرف غنی به سلسله برنامه صد روز صد مژده و آغاز "هفته تعلیمات مسلکی و تحصیلات عالی" طی دیداری با رهبری وزارت تحصیلات عالی ضمن استماع گزارش دستاورد ها، فعالیت ها و تطبیق. . .

جمعه ۱۴۰۰/۲/۳۱ - ۲۲:۵۵

کارگاه آموزش و رهنمایی طرزالعمل جدید ارزیابی اجراآت مامورین خدمات ملکی در دانشگاه تخار تدویر یافت

1400 /حمل/ 18

کارگاه آموزشی سه روزه زیر عنوان آموزش طرزالعمل جدید ارزیابی اجراآت مامورین خدمات ملکی و رهنمایی ساخت پلان های کاری به هدف آشنا سازی مسوولین و کارمندان به موارد جدید در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۰/۲/۳۰ - ۹:۰

آزمون کانکور عمومی و بست های تذکره الکترونیکی ولایت تخار مؤفقانه آغاز شد

30 ثور 1400

آزمون کانکور عمومی و بست های قراردادی اداره احصائیه در بخش تذکره الکترونیکی ولایت تخار مؤفقانه و. . .